Beskæftigelse forsikring

Beskæftigelse forsikring vil hjælpe dig med at holde fra at gå konkurs, hvis du mister dit job!
Hvis du bor i Canada, kan så du tænke på beskæftigelse forsikring. Væsentlige, beskæftigelse forsikring er bare en måde for dig at forsikre din indkomst i fremtiden. Mens du stadig arbejder, du betaler præmierne – og disse bliver normalt ikke for dyrt. Derefter, hvis du mister dit job i fremtiden, du vil være tilladt for at anvende for ekstra arbejdsløshedsunderstøttelse – hovedsagelig, du forsikrer din indkomst for fremtiden. Dette er en god idé, hvis du føler at du er i risiko for at miste dit job.
En ting at huske på, er dog, at du ikke vil være berettiget til at få fordele af beskæftigelse forsikring, hvis det er din skyld, at du har mistet dit job. Men hvis du mister dit job på grund af afskedigelser, eller fordi der ikke arbejde nok, eller hvis din arbejdsgiver går fallit, er du sandsynligvis støtteberettigede. Du også nødt til at være uden arbejde i en hel uge lige og at du har gjort nok arbejde i det forløbne år at være berettiget.
Hvad angår hvor mange penge du får fra din påstand om, hvor meget din præmier pris og hvor mange timer du skal arbejde for at være støtteberettigede, disse tal varierer fra sted til sted. Derfor, hvis du ønsker at finde ud af præcis hvad du skal gøre for at være berettiget til beskæftigelse forsikring hvis du mister dit job, skal du kontakte en regeringskontor og bede.
Du kan tjekke for at finde ud af hvor du skal anvende eller hvor den nærmeste kontor er. Hvis du er nervøs for at ansøge om beskæftigelse forsikring online, kan du gå til office, som er nærmest dig og gælder der.
Hvis du er bekymret for, at du kan miste dit job når som helst i den nærmeste fremtid, bør så du helt sikkert begynde at betale præmier for beskæftigelse forsikring. Så længe du er berettiget til denne forsikring, så vil du ikke har så meget at bekymre sig om, hvis du mister dit job. Alt du skal gøre er at udfylde kravet, når du mister dit job, og du vil begynde at få din beskæftigelse forsikringsydelser.
Må ikke vente! Hvis du bor i Canada, bør du anvende hurtigst muligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.