Handler Smart med dit kreditkort

Uanset om du ejer et kreditkort, der tilbyder belønningspoint, et kreditkort med en lave løbende APR eller en med en 0% APR intro sats, det hjælper – og betaler – at handle smart med dine kreditkort skik. Hvis og når du ejer et kreditkort, er det ikke blot et spørgsmål om reservationsgaranti og betaling af regninger. Der er måder at maksimere reklametilbud og frugterne af dit kreditkort og vi er her for at lære dig at være en smart kreditkort ejer.
Den nul procent (0%) APR Intro rente kreditkort-så, du har været kontaktet af et kreditkort repræsentant tilbyder dig denne type af kreditkort, har du? Han lavede, det hele lyder så enkel og dejlig, ikke han? Eller måske du ved et uheld stødte på et kreditkort hjemmeside, og du har fundet dig selv tryllebundet med ordene nul procent.
Hvorom alting er, her er sandheden om 0% APR intro rente kreditkort – det er ikke, hvad alle har brug for. Det er rigtigt. Selv om det gør lover at give dig 0% APR på dine kreditkort køb, holde for øje, at dette er en intro sats vi snakker om.
Og det betyder, at hvis den indledende periode er overstået- og dækningen er normalt mellem tre til femten måneder, toppe-derefter sige bye-bye til din elskede 0% APR og sig goddag igen til den normale APR for kreditkort.
0% APR intro rente kreditkort er bedst for folk, der ønsker at overføre deres balance fra gamle kreditkort og folk, der planlægger at foretage dyre indkøb og er i stand til at betale dem, før den indledende tilbud udløber. Når shopping for 0% APR intro rente kreditkort, Husk at spørge om varigheden af den indledende periode, hvad ÅOP gonna være orangefarvet intro og hvis der er yderligere gebyrer skal betales.
Lav igangværende APR Credit Card – hvis du blot ønsker et kreditkort med en lave eller lavere rente, men du er ikke i humør til at købe en Tiffany smykker sæt eller en yacht, så ja, du er bedre tjent med en lav igangværende APR kreditkort.
Kreditkort tilbyder belønninger / belønningspoint – dette er den mest populære type af kreditkort. Selv om de har højere rente i forhold til andre kreditkort typer, hvis du ikke har noget imod at betale mere på rentenotaer i håb om at vinde noget andet senere så denne type af er kreditkort den ideel til du!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.