Hvordan at spille Golf og Tjen penge

Selv om de fleste af os ikke får chancen for at vinde en million dollars ved at spille i den endelige gruppe på søndag, kan vi stadig spille golf og tjene masser af penge. I modsætning til de fleste andre sportsgrene er golf spil af virksomhed. Mænd og kvinder over hele kloden, spille spillet som begge rekreation og som en måde at drive forretning. Fra pro ture til rekreative golfspillere over hele verden er golf virkelig en international sport.
Som business golf højttaler, konsulent og forfatter underviser jeg erhvervsfolk hvordan de kan udnytte golf for at styrke deres forretningsforbindelser og øge salget. Jeg opdagede magt business Golf, mens jeg var en praktiserende advokat i San Francisco med speciale i erhvervsejendomme transaktioner.
Om taler med klienter, eller på et netværksmøde, jeg har altid følt rapport niveau uddybet når samtalen vendte til golf. Golfspillere synes altid at nyde taler om spillet, uanset om det er deres egen, eller den stor skud de så på tv af en pro tour.
Her er seks gode råd om, hvordan du kan spille golf og tjene penge. For dem af jer der spiller allerede, vælge en eller to og gøre dem til en del af din forretning golfspil. Hvis du ikke spiller endnu, håber jeg, de vil inspirere dig til at tage op i spillet.
Golf & pengemaskine Tip #1: Planlægge din Golf!
Hvis du ikke spiller golf ofte, eller ikke ved hvordan man spiller på alle, er du mindre tilbøjelige til at få fordele af business golfspil. Det er ligesom i lotteriet. Hvis du ikke køber en billet, vil du aldrig vinde jackpotten!
En hindring for mange mennesker er, at de mener, de ikke har tid til at spille. Hvis tid er et problem for dig, så gør det et mål, planlægge tid i din organizer eller PDA til et rimeligt antal runder golf eller praksis sessioner skal have pr. måned. Måske ønsker du at spille en business golf runde en gang om måneden (når vejret tillader det) og bruger 30-45 minutter om ugen på en driving range.
Hvis du finjustere dit sving i løbet af vinteren, vil du være klar til golf i foråret. En måde at passe golf ind i din tidsplan: sætte et par Strygejern, 3-wood, og putter i bagagerummet af bilen. Næste gang du sidder fast i trafikken eller har tid mellem aftaler, stopper ved en lokal golfbane eller drivingrange, og har en øvelsessession. Det slår sidder i trafik og at få gadeoptøjer.
Hvis du ikke spiller golf, men om vinteren er det bedste tidspunkt at lære at spille. Hvorfor? Golf fagfolk på din lokale golfbane har normalt mere tid for dig. I løbet af peak sommerdage, professionelt er i høj efterspørgsel, med lektioner planlagt back-to-back, og vil være mindre tilbøjelig eller ude af stand til at bruge ekstra tid med dig. Spørg nogle Golf venner henvist hen til en lokal golf professionel på en overdækket eller indendørs driving range. Hvis du tager lektioner nu, vil du være klar til at slå kurset, når alle andre er klar til at spille.
Det er også en god tid til at læse om golf, så du kan blive fortrolig med sprog, etikette og spillets regler. For en nem-at-læse primer på spil, så tjek min bog, på kursus for Business (Wiley). Uanset om du er nybegynder eller en erfaren golfspiller, vil du finde et guldkorn eller to af oplysninger, der vil hjælpe dig gøre din virksomhed golf runder mere rentable.
Golf og pengemaskine Tip #2: maksimere dine Links på Links
Skønheden i en golf rundt med klienter og fremtidsudsigter er det er fem timer af bløde sælge hvem du er, din virksomhed, og hvad du ved. Hver golfspiller tilbringer kun ialt få minutter faktisk rammer bolden. Resten af tiden er brugt taler og at kende hinandens baggrund, personlighed og karakter i en afslappet atmosfære.
I modsætning til tennis hvor du er på tværs af nettet fra hinanden, golf giver dig mulighed at være sammen med din spille partnere. Golf giver også bedre muligheder for opbygning af relationer, fordi du ikke ramt et skud til dine spil partner at gå glip af. Hvis du spiller business golf korrekt, skal du være begejstret, når din klient rammer et godt skud og spiller godt.
Spille flere golf med klienter, udsigter og henvisningskilder at bygge og uddybe dine forretningsforbindelser.
Golf & pengemaskine Tip #3: Golf aldrig ligger
Når vi taler til salgsteams om business golfspil, understrege jeg vigtigheden af at spille med korrekt etikette og overholdelse af reglerne for golf. Som bemærket i Tip #2, er du med din klient og udsigten for omkring fem timer. I løbet af denne tid har du og din spille partnere en chance for at se hinanden i aktion. De kan mærke om du træde på en spillers sætte linje, tale, mens en person er at ramme eller uforvarende snyde på nogle måde.
Spille en runde golf skal størkne dine forretningsforbindelser. Når man taler til grupper, spørger jeg deltagerne, hvordan de føler, når de spiller med en person, der spiller med dårlig etikette eller snyder i løbet af en runde golf. De fleste af dem er enige om, at det er en turn-off til at spille under disse omstændigheder, og de gør så kun for at opretholde virksomheden. Andre business golfspillere, som finansielle rådgivere, der er bekymrede med en klient integritet og rimeligheden af forventninger, har sagt, de ikke vil gøre forretninger med denne person, hvis de ikke nyder deres runde golf. Og hvis de snyde, vil de finde en anden klient, at de kan stole på.
Laver man et positivt indtryk om, hvem du er og det firma du arbejder for, spille din business golf runder med korrekt etikette og kender de grundlæggende regler i golf. Du ønsker ikke at sabotere din forretningsforbindelser, når du forsøger at størkne dem.
Golf & pengemaskine Tip #4: Ikke satse med din spille partnere
Jeg spillede en runde golf med tre business associates/venner hvor en lille bet for en runde af drikkevarer på ryggen ni vendte grim. Én spiller hård konkurrenceevne kom ud og du kunne mærke spændingen på alle tee og green. Det var et chok for min ven og mig som vi følte ændringen i personlighed over en enkel satsning for drinks.
Hvis du spiller golf for forretning med kunder eller udsigterne, ikke foreslå en bet. Det skaber en win-taber følelse, som ikke er hvad du vil i løbet af en business golf runde. Hvis din spille partner foreslår en indsats, og du ikke kan få ud af at gøre en, så gør det en lille indsats som drinks eller frokost, snarere end hårde kontanter. Uanset indsats, Sørg for du er komfortabel at miste, og antage, du har tabt væddemålet. På den måde din konkurrenceevne ikke vil komme ud under runden og sabotere dit forhold-bygning mål for runden.
Husk din business golf runder er en tid til at uddybe dine relationer – det er ikke en gang at prøve at spille dit bedste runde golf at slå din spille partnere.
Golf & pengemaskine Tip #5: Spille Golf som en enkelt
En kunde fortalte mig, at hun begyndte at melde sig til golfturneringer som en enkelt. Hun var ophidset, fordi hendes teknik arbejdede — hun fik en ny klient værd omkring $1 million dollars!
Som en enkelt spiller, blev hun optaget en golfturnering, som blev sponsoreret af hendes brancheforening i kreditkort industrien. Hun var gået sammen med tre andre, og delte tilfældigvis en vogn med en virksomhedsejer. Mens du spiller sammen, hun lærte om hans forretning og hans virksomhed har bør for. Som turneringen aktiviteter snoede, nævnte hun, at hun tænkte sit firma havde nogle løsninger til ham og spurgte, om hun kunne kalde for at snakke om det. Efter et par møder, hun solgt ham om sine ydelser og sin virksomhed, og de havde en aftale — takket være en runde golf.
Hold i din golftaske et visitkort indehaveren med et par skarpe kort. Du vide aldrig, hvem du kan møde på golfbanen.
Golf & pengemaskine Tip #6: Blive en Golf Mentor
Hvis du er en erfaren golfspiller, kan du huske da du begyndte at lære spillet. Gjorde du føler sig intimideret af det hele — sproget, etikette, toldmyndighederne og lignende? Jeg kan huske min følelse af usikkerhed, da jeg første gang spillede på en golfbane. Jeg vidste ikke, hvad de forskellige farvede tees betød og som sæt jeg skulle ramme fra? Hvor langt kan jeg ramte bolden? Hvad gjorde alle numre i scorecardet betyder? Heldigvis, jeg havde nogle venner, der hjalp mig undervejs. De lavede min første runde golf en fornøjelig og lærerig oplevelse og fortalte mig ikke at bekymre dig om min score.
Har du en kollega, en klient, en henvisning kilde, eller nogen du tror kunne have gavn af at lære at spille golf, frivilligt til at være hans eller hendes golf mentor. Du kan starte med grundlæggende som hjælper ham med at finde en golf instruktør for swing lektioner. Du kan tilbyde hende nogle tips om sproget, spillets regler, og hvordan man spiller med korrekt etikette. Også kan du har en øvelse på en driving range, så både af du kan arbejde på din gynger og sætte spillet.
Du vil størkne din arbejdsforhold og sandsynligvis lære noget nyt om spillet. Og for at takke dig for din tid og energi, personen du har hjulpet spille denne store spil vil sandsynligvis takke dig med flere henvisninger eller business.
Se dig på den første Tee
Jeg håber du har nydt disse tips om hvordan du kan spille golf og tjene masser af penge. Golf er virkelig en enestående lejlighed til at opbygge din forretning, mens du får nogle frisk luft og motion. Jeg håber at se dig på den første tee, eller i det mindste at holde kontakten med BizGolf E-Tips, mine bi-ugentlige business golf tips.
Hvis du har nogen tanker om disse tips (hader ’em, elske ’em eller har et tip at dele), så send mig en mail på suzanne@bizgolf.biz. Jeg glæder mig over enhver mulighed for at chatte om golf og forretning! Eller hvis du vil vide mere om golf forretningsservice, som jeg giver, besøg www.bizgolf.biz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.