Smække døren på gæld

IHateFinancialPlanning.com tilbyder ti tips til at hjælpe dig med at komme og holde ud
(ARA) – amerikanske Consumer Credit rådgivning, Inc., den gennemsnitlige saldo på kreditkort er $7.000, tilbyder en gennemsnitlige rente på 18,9 procent.
Yderligere statistikker viser, at den gennemsnitlige husstand har 10 kreditkort, og ikke overraskende over halvdelen af husstandene, rapporterer, at have problemer med at betale deres mindste månedlige betalinger.
Fælles indikatorer for et gældsproblem omfatter ikke at kende tilstanden af din personlige finanser; ikke at vide hvor meget du skylder eller hvilken rente betaler du; manglende betalinger; at have dårlig opsparing vaner; ved hjælp af et kreditkort til at betale en anden, eller leve lønseddel til lønseddel.
For mange amerikanere ramte statistikker og gæld problem indikatorerne endnu tættere på hjemmet med indgåelsen af den ferie shopping sæson og starten af sæsonen nogensinde frygtede skat. Gæld er en af de største barrierer for folk i forbindelse med deres privatøkonomi.
En organisation, der forstår problemerne med gældsforvaltning er IHateFinancialPlanning.com (www.IHateFinancialPlanning.com), et websted, der er beregnet til 3 ud af 4 amerikanerne hader finansielle planlægning. Sitet tilbyder nyttige tips til at fjerne gæld og opholder sig ud af gælden i fremtiden.
“Millioner af amerikanere elsker den øjeblikkelig tilfredsstillelse ved at bruge deres kreditkort og hader tænkning om de alvorlige konsekvenser af akkumulere gæld,” siger Randy Schuldt, en vice president med IHateFinancialPlanning.com. “Gæld kan lamme folk fra bevæger sig fremad. Men, med en solid plan og de rigtige værktøjer, afbetale deres kreditkort og at eliminere deres gæld kan være acceptabelt og endda sjovt.”
Talrige indstillinger er tilgængelige for dem, der kæmper for at lukke døren på gæld. Konkurs er ikke nødvendigvis den bedste løsning. Steder såsom IHateFinancialPlanning.com yde rådgivning, værktøjer og ressourcer for at de har brug for hjælp. Besøgende på webstedet har også mulighed for at e-maile deres spørgsmål og modtage en gratis svar fra en professionel uden strygere eller salgstaler knyttet.
For at hjælpe dig i gang på vej til mindre gæld og større tilfredsstillelse, tilbyder IHateFinancialPlanning.com følgende tip:
Sætte dig selv først
Det er rigtigt! Det lyder en smule overraskende, men ifølge anonyme skyldnere (www.debtorsanonymous.org), er det kritisk at tage sig af dig selv samtidig fjerne gæld. Nej, dette betyder ikke, at du kan gå på en udgifter amok, hvis du føler dig deprimeret. I stedet, få masser af hvile og spise godt for at holde energi mens fokus på dit mål om at være gældfri.
Registrere og prioritere
Holde styr på hver nikkel du tilbringe en måned og optage afholdte udgifter i relevante kategorier – dvs boliger, transport, mad, tøj, underholdning, etc. Det behøver ikke at være et fancy program – bare en blyant og en papirnotesblok vil være tilstrækkeligt. Ved udgangen af måneden, analysere, hvor dine penge igangværende. Afgøre, om de varer købt fornødenheder eller spidsfindigheder. Være realistisk. Hvilke udgifter kan du fjerne eller reducere for at nå dit mål om at blive gældfri? Måske kan du pakke din frokost snarere end spise ud hver dag, leje en film i stedet se den nyeste udgivelse eller skalere på dit tøj budget. Har du virkelig brug for en anden uafgjort eller et ekstra par sorte sko?
Liste din gæld
Opret en liste over din gæld – det beløb, du skylder og renten. Gøre den mindste betaling hver måned – men mere vigtigere, at en forpligtelse til at betale gæld med den højeste rente først ved at foretage en ekstra betaling. Efter du har betalt af på denne gæld, skal du anvende det beløb, du betalte på den gamle gæld til din næste gæld med den næste højeste rente. Ikke reducere det samlede gæld betalingsbeløb, bare fordi en gæld er betalt ud.
Oprette en udgiftsplan
Når du har foretaget en registrering af, hvordan du bruger dine penge og har konkluderet, hvilke udgifter er nødvendige, så er du klar til at oprette en udgiftsplan. Start ved at projicere hvor mange penge du vil bruge i hver kategori for måneden. Ændre beløbet, hvis din situation ændrer. Ikke forvente at bryde din arm og bule bilens kofanger i samme måned? Foretage justeringer og bevæge sig fremad. Opret en ny plan for hver måned. Dette er det bedste værktøj til at bevare kontrollen over dit forbrug. Husk, at nogle af disse tips er passende til din livsstil, nogle af dem er ikke. Personliggøre din plan og holde fokus.
Skåret op og annullere
Slippe af med disse kreditkort! Skære dem op og annullere dem. Vær opmærksom på at når du forsøger at annullere dit kreditkort, virksomheden kan tilbyde dig en udvidet linje af kredit eller en lavere rente. Må ikke blive fristet! Det er ikke din lysende personlighed, der lokker dem til at gøre forretninger med dig. Hvis du kan håndtere at have en, skal du holde et kreditkort til anvendelse i nødstilfælde (som ikke omfatter en sidste-øjebliks rejse til Bahamas for at slå vinter blahs). Betale sig at et kreditkort hver måned – ellers blive tilbage i den samme skibbrudne båd af gæld. Mindste månedlige betalinger kan ikke accepteres.
Debetkort ikke kredit
Elsker fornemmelsen af plast glider gennem dine fingre mens du foretager et køb? Bekymret vil du have tilbagetrækning? Bruge et betalingskort, der straks trækker penge fra din checkkonto. Opleve en følelse af tilfredsstillelse at vide, du har betalt for den vare, du lige hentet ud.
Indkomst-producerende investeringer
Bruge kreditkort til at købe varer, giver dig nogle indkomst-producerende potentiale. Der er sådan en ting som god gæld – pant for et hjem, et lån til en uddannelse eller start af en ny virksomhed. Beklager, betalinger på et dyrt nye SUV ikke tæller, medmindre du gør en levende som en chauffør.
Kredit er ikke indkomst
Hvis du ansøger om en af de syv kreditkort applikationer, som ankommer om året i en gennemsnitlig amerikansk mail, og modtage en $5000 kassekredit, ikke anser det for et raise. Det er ikke dine penge og du har ikke fortjent det. Du har simpelthen fået mulighed for at akkumulere gæld på långivers fordel. Amerikanerne betalt ud ca 65 milliarder dollar i interesse alene sidste år. Med undtagelse af dit realkreditlån, må kredit betalinger aldrig overstige 10 procent af din indkomst.
Shoppe rundt og være Smart
Tag et kig på andre rentesatser. Være smart. Ikke finansiere din bil med et kreditkort, hvis du kan få en billån til en lavere rente. Hvis din nuværende rente på dit kreditkort er 15 procent og en anden virksomhed tilbyder dig 8 procent, skal du kontakte dit kreditkortselskab og se, hvis de vil opfylde den konkurrent sats. Hvis ikke, drage fordel af tilbud til at overføre din højere rente kort for at sænke renten kort. Det er værd tid til at shoppe rundt, mens du sænke din gæld.
Gemme, gemme og derefter gemme nogle flere
Begynde at spare i dag. Hvis din kreditkort indbetaling på $500 per måned blev elimineret, og du var i stand til at investere tilbage dette beløb i besparelser køretøjer tjener en 10 procent, du vil spare mere end $1 million i 30 år. Der er rigtige penge i din sparegris.
Forlade sparegris alene
Hvis du allerede har startet en 401K plan eller have en opsparingskonto, modstå fristelsen til at bruge dine investeringer til at betale din gæld. Drage fordel af den gode side af interesse – i kompoundering side – og holde dine investeringer på sporet. Tænk langsigtet, ikke kortsigtede, samtidig med at afdrage din gæld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.